lørdag den 8. oktober 2011

Oksesteg.

Okse"højreb" stegt langsomt i römertopf ved 150 grader i 2 timer og 1 time på 200 grader, sammen med 2 løg, 1 mega fed hvidløg, 1 tomat og 1 gulerod, 1 dl vand og 1 bløb kalvefond fra flaske. Tomater og gulerod blev fisket op på min tallerken og resten blev blendet ind i skyen. Det gav en fantastisk opbagt sovs.

Hvem var det lige der bildte mig ind at der var til 2 dage, når nu det smagte så godt. Godt jeg stadig har de rester kylling og det der glas købe sursødsovs vi kan få i aften. Hvad der sker i morgen??? Ja kød til biksemad var der jo ikke lige.

Bon appetit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er glad for hvert et lille ord du har lyst til at skrive til mig.

TAK for at du tog dig tiden til at kommentere.
Det gør bloggen lidt sjovere.