mandag den 24. oktober 2011

Madplan uge 42 og 43.

Ja ja, ved godt at virkeligheden igen har krævet for meget til jeg har orket at blogge. Men sådan er det heldigvis også nogle gange. Men vi får alligevel noget at spise, selv om jeg ikke blogger om det.

I sidste uge var det næsten lige som om julen var startet. Vi fik i hvert fald en masse lækker julemad. Noget lavede vi selv, andet var vi inviteret ud til. Og andesteg og svinekam er noget helt særligt heroppe, for and er vildt dyrt og svinekam er ikke en udskæring de kender.

Mandag farserede porrer. Tirsdag var vi inviteret ud til andesteg, og den var fyldt med fars med svampe i. Mums. Onsdag tarteletter med høns i asparges. Torsdag havde vi inviteret til svinekam med det hele. Og kladkaka med vanilieis til dessert. Den skal i nok få opskriften på, for det er bestemt en klassiker heroppe. Fredag og Søndag der stod den generelt på rester i forskellige udgaver. Ribbensandwich, kamsteg med rester og blendet grøntsagssuppe lavet på de sidste grøntsager købt til suppe ugen før. Lørdag var vi igen inviteret i byen, hvor vi først fik flødekartofler og svinefilet i fad med løg og meget ost dertil grøn salat. Desserten var en super lækker hindbærtærte med vanilieis, som jeg skal have opskriften på. Derefter stod den på krebs fra "vores" egen sø spist alene med en kold øl til. Aftenen sluttede af med en kop kaffe med en småkage. Det var vist godt vi var gået derop, så vi fik lidt motion.

I denne uge ser madplanen sådan her ud.
  • Mandag
    • Klassisk milionbøf med kartoffelmos.
  • Tirsdag
    • Rester af milionbøf, og sikkert med spaghetti til.
  • Onsdag
    • Pizza.
  • Torsdag
    • Tarteletter med høns i asparges.
  • Fredag
    • Koteletter med ris og karry og stegte ananas.
  • Lørdag
    • Hønsepatter med friskost og butterdej. Dertil bagte kartofler, hvidløgssmør og grøn salat.
  • Søndag
    • Rester
Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er glad for hvert et lille ord du har lyst til at skrive til mig.

TAK for at du tog dig tiden til at kommentere.
Det gør bloggen lidt sjovere.