lørdag den 22. december 2012

Så er risengrøden færdig.

Så er risengrøden færdig.
Opskrift?

Du tager 2 dl grødris, 1 smule salt og 1 l mælk og putter den i din bedste støbejernsgryde fra Ikea. Stiller det i brændekomfuret med låg med lukket ovnlåge, da den jo alligevel brænder, for at du kan holde varmen, nu hvor der er -4 grader udenfor. Så får du lidt juletungsind, drikker 1 liter hvidvin og glemmer alt om gryden i ovnen. Når du kommer i tanke om den igen, springer du hen til ovnen, hiver den ud mens du bander over mega varme håndtag. Flår låget af, udråber "Herregud" i det tomme hus og rører med skeen, overbevidst om at den er brændt på, sveden og totalt død. Men nej den mangler bare kærlighed i form af omrøring og mere mælk. Derefter hælder du mere mælk på, lægger låget på og glemmer alt om den igen. Når du kommer i tanke om den igen, er det allerede for sent. Jeps. Den er brændt på. Ikke som vanligt i bunden, men i toppen af gryden. Du hælder nu mere mælk i, finder din bedste, fineste julerøde gryde, som du nu øser det over i. Den fine ikeagryde sætter du i blød.
Grøden hælder du nu endnu mere mælk på, smager på og konstaterer at den er perfekt, hvis du spørger manden. Selv synes du den er for tyk. Den serveres nu med kanelsukker og rigeligt smør.

Billeder?
Okay så.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er glad for hvert et lille ord du har lyst til at skrive til mig.

TAK for at du tog dig tiden til at kommentere.
Det gør bloggen lidt sjovere.