lørdag den 12. januar 2013

Januar og LCHF here i come.

 

Ja har jo hørt at man helst skal skrive lidt udenlandsk for det lyder bare bedre, så deraf titlen.

Men nu er det jo januar, og så skal vi alle tabe os. Det har jeg nu nok skulle de sidste 15-20 år set ud fra et lægeligt synspunkt. Og det har jeg også gjort med mellemrum. Og taget på igen. Og tabt mig igen. Og taget på igen.

Da jeg lærte manden at kende havde jeg lige tabt 10 kg med vægtvogterne og træning, men det var så kedeligt. Og han flyttede ind med dagligt slik og colaforbrug, og et par år efter så var det galt igen.

For et par år siden mødte jeg kernesund familie, og jeg var tændt. 3 mdr levede jeg totalt sharp kernesundt og min urolige mave faldt i den grad til ro. Jeps jeg tåler i den grad ikke gluten. Og sikkert heller ikke mælkeprodukter (men det skider jeg på). Og kiloerne strøg af. Og på igen da jeg synes det blev for bøvlet med specialprodukter og egen mad altid.

For et års tid siden opdagede jeg LCHF, og det virker. Hvis man holder det. Det gjorde jeg virkelig i starten, men der er meget modstand herhjemmefra, og så er det svært. Men også det giver ro i min mave (der findes jo ikke gluten i fedt og kød) og stabilt vægttab. Og det vil jeg leve af igen. De sidste 14 dage har jeg spist op og ud i køkkenskabe og frys/køl, og der er efterhånden kun LCHFvenlig kost tilbage. Så nu kører jeg på igen. Og når nu jeg siger det højt her på bloggen, så bliver det. Basta.

Og hvad den kost går ud på, kommer der mere om i morgen, samme tid, samme sted. Ca.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg er glad for hvert et lille ord du har lyst til at skrive til mig.

TAK for at du tog dig tiden til at kommentere.
Det gør bloggen lidt sjovere.